Υπηρεσία Κωδικών Μίας Χρήσης

Πραγματοποιήστε συναλλαγές με ασφάλεια!

Η Attica Bank  σας προσφέρει υψηλού επιπέδου θωρακισμένο περιβάλλον  για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Attica Bank με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, όπως περιγράφεται ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του επιπέδου ασφάλειας που παρέχουμε μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών Attica e-banking & Attica Mobile, από τις 5 Σεπτεμβρίου 2023 ενεργοποιούμε την εφαρμογή ενός πρόσθετου μηχανισμού επιβεβαίωσης συναλλαγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Η αποστολή Κωδικών μίας Χρήσης μέσω μηνύματος SMS (SMS Token) πραγματοποιείται στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει στην Attica Bank.
Εάν δεν έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας, ελάτε σε ένα κατάστημά μας, προσκομίζοντας έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας για την πιστοποίηση του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

H Attica Bank, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μέσω του συστήματος Attica e-Banking και Attica Mobile εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με την εισαγωγή ενός Κωδικού Μιας Χρήσης που αποστέλλεται με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο (SMS Token).

Η υπηρεσία αποστολής Κωδικών μιας Χρήσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS (SMS Token) διατίθεται σε όλους τους Xρήστες του συστήματος e-Banking της Attica Bank.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Καλώς ορίσατε στο νέο Attica e-banking και Attica Mobile!

H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) για Εταιρικούς Πελάτες που προμηθευτήκατε σας παρέχει την δυνατότητα της εκτέλεσης συναλλαγών μέσω του συστήματος Attica e-banking, με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...