Νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες

Εκσυγχρονιζόμαστε συνεχώς για εσάς

attica wi-fi

Η Attica Βank σας προσφέρει χωρίς καμία χρέωση την υπηρεσία attica wi-fi για να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο internet από το smartphone, το  tablet ή το laptop σας, όταν βρίσκεστε σε ένα από τα καταστήματα ή σε ένα εξωτερικό ΑΤΜ της Attica bank.

Μέσω της υπηρεσίας attica wi-fi έχετε ελεύθερη πρόσβαση

  •  Στα Social Media
  •  Στην εφαρμογή Attica Mobile
  •  Στο internet, με περιορισμό σε σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Πώς συνδέομαι στην υπηρεσία attica wi-fi;

1. Θα πρέπει το Wi-fi της συσκευής σας (smartphone, tablet ή laptop) να είναι ενεργοποιημένο και θα πρέπει να έχετε προσεγγίσει σε ένα από καταστήματα ή Off-Site ΑΤΜs της Attica Bank, όπου προσφέρεται η υπηρεσία attica wi-fi.

2. Στις Ρυθμίσεις της συσκευής σας, στη λίστα με τα διαθέσιμα για σύνδεση ασύρματα δίκτυα Wi-fi θα σας εμφανισθεί το ασύρματο δίκτυο με την ονομασία (SSID) attica wi-fi, με το οποίο θα πρέπει να συνδεθείτε.

3. Η διαδικασία για τη σύνδεσή σας στην υπηρεσία είναι απλή:

  •  Επιλέξτε από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi της συσκευής σας σύνδεση με το attica wi-fi
  •  Ανοίγει η σελίδα υποδοχής της υπηρεσίας attica wi-fi. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η σελίδα υποδοχής, επιλέξτε την ειδοποίηση που εμφανίζεται για σύνδεση στην υπηρεσία attica wi-fi (ανάλογα με την έκδοση λογισμικού η ειδοποίηση εμφανίζεται είτε αυτόματα, είτε σέρνοντας την μπάρα ειδοποιήσεων)
  •  Από τον σύνδεσμο ‘Οροι χρήσης’ διαβάζετε και αποδέχεστε του τους όρους χρήσης της υπηρεσίας και στο τέλος της σελίδας επιλέγετε ‘ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ’
  • Στη σελίδα Υποδοχής, στο πεδίο ‘Κωδικός’ πληκτρολογείτε τους τέσσερις χαρακτήρες που εμφανίζονται ακριβώς πάνω από το πεδίο
  •  Επιλέγετε «ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ» και είστε έτοιμοι για πλοήγηση!

Η πρόσβαση στο internet έχει διάρκεια 30 λεπτών μετά τη λήξη της οποίας αποσυνδέεστε αυτόματα από την υπηρεσία. Μπορείτε να όμως ξανασυνδεθείτε ακολουθώντας τη διαδικασία σύνδεσης.
Επειδή το internet είναι ένα ανοικτό περιβάλλον, η ασφαλής περιήγηση στο internet, η τήρηση και προστασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη της υπηρεσίας. Η Attica Bank και η συνεργαζόμενη εταιρία παροχής υπηρεσιών Internet δεν ευθύνονται για τις πληροφορίες και τα δεδομένα που ανταλλάσσει ο χρήστης μέσω διαδικτύου.
Επίσης, η υπηρεσία δεν επιτρέπει την πλοήγηση σε επισφαλείς, ύποπτους και αμφίβολης ασφάλειας ιστοτόπους.